Return to site

Heu revisat la potència contractada a la vostra escala de veïns/es?

Les comunitats de veïns s'han vist greument perjudicades pels canvis en la regulació del mercat elèctric dels últims anys, que el terme de potència de la factura ha pujat un 120% i l'import total de les factures s'ha duplicat .

Situació de les comunitats de veïns / as
Actualment un gran nombre de comunitats de veïns / es paguen molt més del que cabria per tenir la potència contractada molt per sobre de la qual realment utilitzen.
cal indicar que existeixen solucions tan efectives com ajustar la potència contractada. Ja són moltes les comunitats de veïns i veïnes que han ajustat la potència contractada per la llum de l'escala, l'ascensor o el pàrquing.

L'optimització de la potència contractada:
Adequar la potència contractada en l'ús real de la comunitat de veïns / es pot suposar disminuir substancialment els costos de la seva factura.

És per aquest motiu que t'oferim la possibilitat de la realització d'estudis d'identificació de la potència òptima a contractar per a contractes de més de 15 kW de potència , gràcies a les dades que ens aporta el maxímetre .
Per sol·licitar aquest estudi només cal enviar un mail demanant informació al respecte, o bè, omplir el formulari de contacte de la nostra pàgina web.

Exemples de casos reals
Habitualment trobem comunitats veïnals que disposen d'ascensor o pàrquing i tenen potències contractades per sobre dels 15kW:

  • Una comunitat de veïns / as tenia contractats 17.321 kW cada període, una potència molt major de la qual realment utilitzava. Ajustant la potència en els tres períodes, ha reduït la seva factura en més d'1.100 € a l'any.
  • Una altra escala de veïns / as amb dos ascensors va passar a Som Energia amb 20.785 kW als tres períodes. L'estudi d'optimització va determinar que la potència utilitzada fins llavors era molt inferior a la qual tenien contractada. Van ajustar la potència i actualment s'estalvien € 1.483 a l'any.
  • El mateix va ocórrer amb el pàrquing d'un conjunt de blocs de pisos que tenia una potència contractada de 31,77 kW i ajustant-la, actualment s'estalvien € 1.646 a l'any.

Com es pot comprovar, la diferència de costos entre tenir la potència òptima o no, pot ser molt important. En Click Tecnic hem realitzat més de 80 estudis en comunitats de veïns, amb una mitjana d'estalvi anual de més d'1.000 € .

Us animem doncs, a totes i tots, de fer un cop d'ull a les factures de les seves comunitats de veïns / as i gestionar el canvi per millorar el cost final de la factura de la llum.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly