Return to site

 

És barata la il·luminació LEED?

· LEED,IL·LUMINACIÓ,ESTALVI

La il·luminació no genera un gran consum en l'habitatge però és una despesa diària que hem de mirar. Cada vegada són més les persones que canvien les bombetes convencionals per unes d'il·luminació LED. Anem a veure amb quin estalviem més en la factura de la llum!

Bombetes LED VS bombetes convencionals

Les bombetes LED s'han imposat a les convencionals en els últims anys. Cada vegada són més els usuaris que canvien la il·luminació de la seva casa per estalviar una miqueta en la factura. Però has de conèixer altres aspectes que poden ser decisius en aquest nou canvi:

Avantatges de les bombetes LED

El rendiment de les bombetes LED és del 100% (transformen fins a un 98% de llum i solament un 2% de calor)
Les LED no contenen cap tipus d'element tòxic
La durada de les bombetes és major que les convencionals.

Desavantatges de les bombetes LED

El seu preu és més elevat
El consum elèctric que efectues en el teu habitatge dependrà molt de la potència de cada bombeta. No obstant això, podem assegurar que no serà un consum elevat encara que sí perllongat dia a dia.

Il·luminació en la teva comunitat de veïns

És possible que el teu habitatge estigui dins d'una comunitat de veïns i que tinguis despeses comunitàries de llum. Se t'ha passat pel cap estalviar també en aquesta factura?

Cada vegada són més les comunitats que s'atreveixen a instal·lar sensors de moviment. Aquests permeten tenir les bombetes apagades fins que algú passa per aquesta zona i, en aquest moment, s'encén la llum automàticament. Aquest sistema permet estalviar en el consum energètic i resulta molt més còmode per als veïns. És una idea que pots plantejar en la propera junta de veïns!

Altres mètodes per estalviar en la factura elèctrica

És possible que l'import de la factura elèctrica sigui massa elevat i que no notis gran diferència amb el canvi de bombetes. En aquests casos, pots:

Reduir la potència elèctrica del teu habitatge
Millorar el preu del kW i del kWh
Buscar un millor descompte en la tarifa elèctrica
Ajustar el teu consum en aparells elèctrics com l'aire condicionat, forn o els sistemes de calefacció

 

Escrit per Selectra: Selectra és un comparador que es dedica al mercat energètic, que busca ajudar als consumidors a estalviar en el subministrament d'electricitat i gas natural. Actualment, disposa de tres pàgines web que són www.tarifasgasluz.com, www.preciogas.com i www.comparadorluz.com.
http://comparadorluz.com

Si t'ha semblat interessant no oblidis compartir-ho amb els teus contactes a les xarxes socials, potser a algun d'ells també li interessi. Gràcies.

Contacte: +34 606 026 318 - info@clicktecnic.es - http://clicktecnic.es

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly