Return to site

Com fer un Plano en 2D i 3D per Agents Immobiliaris

· Despatx,Oferta,Plano immobiliaria

COM FER UN PLÀNOL D'UN HABITATGE PER A AGENTS IMMOBILIARIS

Els plànols en 2D i 3D d'habitatges poden ser de gran utilitat per captar l'atenció del comprador en determinades ocasions.
Tothom quan veu les fotografies d'un immoble tracta d'imaginar-se com serà realment aquest habitatge, quin serà la seva distribució, quina orientació tindrà, etc.
Pot ser que t'interessi, com a agent immobiliari o com a propietari, mostrar tota aquesta informació a través d'un plànol. També pot ser un bon recurs per aconseguir que el teu habitatge destaqui en un mercat immobiliari tan competitiu com l'actual.
A més, mostrar plànols de qualitat en la teva cartera d'immobles pot suposar un element diferenciador a l'hora de captar nous immobles, o millor dit, captar clients venedors. Es transmet professionalitat i et posiciones com a immobiliària top a la teva zona.
Però en primer lloc cal plantejar-se quan és útil realitzar un plànol.

QUAN REALITZAR UN PLÀNOL D'UN HABITATGE?

Evidentment convindrà realitzar un plànol quan la informació aportada pel mateix t'ajudi a augmentar l'interès sobre l'habitatge.
No té molt sentit realitzar un plànol d'un habitatge amb molt mala distribució, amb molt passadís o que és pràcticament íntegrament interior.
En canvi, en situacions en les quals l'habitatge es trobi en mal estat, el plànol pot ser una bona alternativa per complementar unes fotos que difícilment seran atractives per si soles.
Una vegada realitzat el plànol tradicional en 2D es pot fer més atractiu presentant-ho moblat, en 3D i/o amb renders per mostrar determinades estades de l'habitatge.

QUINES EINES UTILITZO?

Tradicionalment el principal programari de dibuix arquitectònic és Autocad de Autodesk.
Avui dia per a la realització de plànols en 2D i 3D s'utilitza molt SketchUp, que juntament amb el plugin V-Ray permet realitzar renders molt realistes.
També s'utilitzen cada vegada més programes que utilitzen la metodologia BIM (Building Information Modeling) com Revit, Archicad i AllPlan. Aquests programari permeten la generació i gestió de dades d'un edifici durant el seu cicle de vida mitjançant el modelatge en tres dimensions i en temps real.
Tots aquests programes comporten una corba d'aprenentatge lenta, per la qual cosa estan més aviat orientats a especialistes en la matèria (arquitectes, enginyers i delineants).
Per a agents immobiliaris, decoradors o propietaris curiosos, existeixen formes més senzilles d'obtenir bons resultats a baix cost.
I aquí arriba la meva proposta d'un plano sencill però eficaç en la venta d'immobles i llars.

MAGIC PLAN

Aquesta proposta de col·laboració està especialment dirigit a agents immobiliaris. S'executa totalment online i et permet realitzar el plànol del teu habitatge tant en 2D com en 3D d'una manera molt senzilla. Tambè hi ha opció de fer visita i pendre mesures del pis., o bé aprofitar alguna gestió com potser el tràmit de cèdula d'habitabilitat o certificat energètic.

Pots visitar el post de MAGIC PLAN aquí.

TARIFA PREUS

TREBALLS PROFESSIONALS

Si el que necessites és contractar a un equip professional per a la realització dels teus plànols pots comptar amb nosaltres. Fem aixecaments, plans 2D, plans 3D i renders realistes que faran que el teu habitatge capti l'atenció dels compradors.
També pots enviar-nos un esbós fet a mà amb les mesures de l'habitatge i nosaltres farem la resta. Ens adaptem a les teves necessitats.
Ara et toca a tu, VOLS PROVAR AQUEST SERVEI? TENS ALGUN PIS DE MOSTRA? EM VOLS FER ALGUNA PROPOSTA?

Autor del post:
Albert Vergés Sarola ·

Arquitecte Tècnic - Expert en Taxacions - Pèrit judicial

Contacte: +34 606026318 - info@clicktecnic.es - http://www.clicktecnic.es

Explica'ns les teves impressions en els comentaris del post, m'ajudaràs a millorar-lo!

Comparteix a les xarxes socials:

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly